tisdag 21 april 2009

Träning

Idag kommer eftermiddagen och kvällen att gå i träningens tecken. M satsar på att toppa formen inför Göteborgsvarvet som går den 16 maj. J försöker komma tillbaka till någon sorts form, vilket inte är det lättaste! C tränar ju mest hela tiden för att lära sig nya saker. I går tog hon ett steg närmare att krypa. Hon pressade upp rumpan från golvet så att hon stod i krypposition. Snart kommer det att gå undan!!! Vi får börja tänka på hur vi ska få hemmet barnsäkert. Den lilla tjuven C knyckte en nyckel ur en kista igår som hon glatt mumsade på. Som tur var upptäcktes detta innan den hamnade i lilla magen, puh! Pappa M vet ju annars hur just det känns :).

6 kommentarer:

  1. Ja hon behöver ju inte gå i pappas fotspår i allt. Och nycklar är ju svårsmälta och försätter föräldrar i en jättejobbig sits innan den kommer ut igen. Det mins jag.
    Kramisar till sötisen från farmor

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar lite tjej hon har blivit lilla hjärtat! Vi hoppas innerligt att få träffa er snart, var verkligen alldeles för länge sedan. Vi har ju Isa-illisen här hemma som väntar på er! =) Kram från oss båda

    SvaraRadera
  3. /Maja & Micke (om ni undrar vem)

    SvaraRadera
  4. Åååhh, de där goa goa kinderna...!!! Pussa på dem från faster i Umeå. =)

    SvaraRadera
  5. Hallå! nu är det 25:e april....

    SvaraRadera