måndag 13 april 2009

Sverige är bra vackert!

Oj vilket väder det har varit i påsk. Man kan ju inte bli annat än glad! Det är skönt att få lite längre tid tillsammas än bara en helg som fort springer iväg.

Lördagen började med att lilla C bjöd pappa på frukost på sängen. Efter frukost och lite bus tog vi bilen upp på Kinnekulle för att njuta av det fina vädret. Vägkanten lyste i lila och gult av alla tusentals blåsippor och tussilago. Vi utgick från Österplana kyrka och gick sen en liten tur på vandringsleden. Efter en stund uttalar J årets första "Sverige är bra vackert!". M suckar och undrar hur många gånger han ska få höra det uttrycket i år igen :).


Helgen har även innefattat spel inomhus och utomhus. Bägge varianter har lockat till skratt. J skulle visa sina talanger i fotboll och slog nästan knut på sig själv när hon gjorde sin överstegsfint.

Påskafton hade vi spelkväll hos S&S där vi var "Absolut överens". Undantaget var väl en av deltagarna vars enda djur på bokstaven "M" var Mjukisdjur. Efterföljande afton var det dags för spel igen. Denna gång hos J&J innebar "Upp till bevis" där höjdarna är de s.k. kroppskorten. M och M lyckades nog roa mest med rumpa-rumpa, skinka-skinka, haka-armbåge, pekfinger-knä följt av någon i det läget omöjlig kombination.

Allt som allt, en riktigt härlig påskhelg!

1 kommentar:

  1. Oj vilka härliga bilder! C är helt underbart vacker i sin hatt med det förtjusta leendet och tjusiga solbrillorna. Och blåsippor! Ja vi har fortfarande ca 1/2 meter snö på backen, men vi hade också en underbar påsk. Saknade er,
    Kramisar

    SvaraRadera