onsdag 8 april 2009

Gunga

I går var det en riktigt bra dag då M var ledig från jobbet. Vi började dagen med att väcka lilla C klockan halv sju. Hon var inte så pigg och ville helst somna om. Efter en god frukost och en skön promenad i solen in till stan fick C agera fotomodell på en ateljé. Hon charmade oss och förhoppningsvis blev det några bra kort. Efter lite spatserande på stan åt vi lunch på vårat favoritfik Larssons skafferi, mums.
Efter lunchen och en promenad hem fick C uppleva sin första tur i gunga. Det såg ut som om hon tyckte det var roligt! Hon fick även gunga lite i pappas knä medan mamma gick runt och plockade årets första tussilago.




Förberedelserna inför bröllopet har legat på is ett tag. Igår så fick de fart igen. Vi hämtade information (och provsmakade) möjliga bröllopstårtor. Det finns många som smakar gott! Vi hade även bestämt oss för vilka fotografer som vi kunde tänka oss. Tyvärr var dessa antingen uppbokade eller bortresta. Det blir till att leta vidare. Slutligen bestämde vi oss för vilken musik vi vill ha i kyrkan. Nu saknas bara någon som sjunger. Finns det någon som är frivillig?

3 kommentarer:

  1. Gullunge och Gullpappa!

    Vi ses väl på påskafton;)

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Så fina ni är! och tussilago!
    Ja, ja vi åker skidor o skoter än...
    Kramisar

    SvaraRadera
  3. Ni kan få låna min "tenor", han är bra på Pärleporten! Kram från Husvagnen i Laxnäs

    SvaraRadera