onsdag 6 maj 2009

Skön valborg!

Det är över en vecka sedan som vi gjorde ett inlägg här på bloggen. Tiden går så fort! Förra veckan var det ju så fint väder så vi ville mest vara ute och njuta av det. Valborg firade vi i Göteborg där vi på förmiddagen blev bjudna på god lunch i Mölndal. Efter det hann vi gå en sväng på stan men tyvärr blev det inte så mycket shoppat. På kvällen gick vi på lilla C:s första restaurangbesök. Det blev på Vino pasta due på Södra vägen. Det är ett ställe med sjukt god pasta. Lilla C fick som vanligt äta gröt till middag :)

Första maj började M med ett löppass i Skatås. Det är den plats som vi saknar mest från Götet. Lunchen avnjöt vi på ett fik på Vasagatan. Så här skönt tyckte C att det var!

Efter lunch var vi bjudna på vårfest i Gråbo hos våra före detta grannar från Kålltorp. De blev föräldrar för knappt tre månader sedan och detta firades med buffé i trädgården. Vädret,miljön och sällskapet gjorde att det blev en supereftermiddag.

I helgen hälsade J:s föräldrar på i Lidköping. De hade med sig utemöbler till oss. Tyvärr inbjuder inte vädret den här veckan till att njuta i dem men det kommer nog. Under lördagen tog vi oss en tur på Kinnekulle och spanade in festplatsen för bröllopet. Det känns som att vi valt rätt plats. Imorgon ska vi dit och diskutera olika alternativ för menyn. Spännande!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar